Mario's Vloeren

Nieuws

PVC vloer Den Bosch

Op zoek naar een PVC vloer specialist nabij Den Bosch? Neem eens een kijkje in onze showroom in Berlicum, nabij Den Bosch. In onze showroom hebben wij een breed assortiment PVC vloeren. In onze showroom staan de specialisten van Mario’s vloeren klaar om u van gedegen advies te voorzien.

Wat zijn PVC vloeren?

PVC vloeren zijn kunststof vloeren die bestaan uit verschillende lagen polyvinylchloride. Deze vloeren zijn een prima alternatief voor laminaat-, parket- en natuursteenvloeren. Dankzij de verschillende lagen en de nieuwe technieken is deze vloer bijna niet meer te onderscheiden van echte houten vloeren.

Er zijn verschillende soorten PVC vloeren:

  • Dryback (systeem dat volledig verlijmd wordt aan de ondergrond)
  • PVC klik (kliksysteem zit in de onderste PVC laag en kan zo zwevend gelegd worden)
  • HDF klik (lijkt op het kliklaminaat)

PVC vloer leggen

PVC vloeren kunnen gemakkelijk zelf worden gelegd. Dit is echter wel afhankelijk van het type PVC vloer. Een dryback PVC vloer wordt verlijmd op de ondervloer. Dit is specialistisch werk. We raden daarom aan om dit door een professional te laten leggen.

PVC klik vloeren zijn gemakkelijk te leggen en te demonteren. Als u in de toekomst verhuisd kunt u deze vloer gewoon met u meenemen.

DE HDF klik vloer lijkt veel op de PVC klik vloer en kan ook gemakkelijk worden gelegd en worden meegenomen als u wilt verhuizen.

Voordelen PVC vloeren

PVC vloeren worden steeds populairder. Dit komt mede door de vele voordelen die PVC vloeren hebben.

  • Lange levensduur

PVC vloeren zijn ontzettend sterk en gaan met goed onderhoud langer mee dan laminaat- en vinylvloeren.

  • Makkelijk te onderhouden

Vanwege het gladde oppervlak kan deze vloer goed schoon gehouden worden. Alleen regelmatig stofzuigen en dweilen is al genoeg.

  • Geschikt voor vloerverwarming

Ook vloerverwarming wordt steeds populairder. Gelukkig kunnen PVC vloeren en vloerverwarming goed met elkaar gecombineerd worden.

  • Geluiddempend

PVC vloeren staan alom bekend vanwege de geluiddempende werking. Dit is ideaal voor tussenwoningen en voor een appartementen waar er gedacht moet worden aan geluidsdemping.

  • Makkelijk vervangbaar

Beschadigingen zijn niet altijd te voorkomen. Gelukkig kunnen beschadigde vloerdelen vervangen worden door nieuwe vloerdelen.

Mario’s vloeren Den Bosch

Er zijn veel voordelen die u in huis kunt halen met een PVC vloer. Kom langs in de showroom om onze uitgebreide collectie PVC vloeren te bekijken. We geven u graag persoonlijk advies op maat.

Contact opnemen