Mario's Vloeren

Traprenovatie

Is uw trapbekleding aan vervanging toe of wilt u uw trap een geheel nieuwe uitstraling geven? Mario’s Vloeren is gespecialiseerd in traprenovatie.

Mario's Vloeren

Tal van mogelijkheden

De trap is een belangrijk onderdeel van uw huis en wordt intensief gebruikt. Net als een vloer is de trap wel eens toe aan een renovatie. Wij renoveren alle soorten trappen met verschillende ondergronden. Of u nu een dichte of open trap heeft, de trap recht is of een draai heeft. Er zijn tal van mogelijkheden om uw trap er weer als nieuw uit te laten zien.

Mario's Vloeren

De blikvanger in uw huis

We kunnen de trap opnieuw bekleden met alle mogelijke vloerbedekkingen. Wilt u een strakke trap met moderne uitstraling? Dan is PVC of hout een goede optie. PVC wordt de laatste tijd vaak gekozen als trapbekleding. Het is makkelijk te onderhouden en gaat lang mee.

Natuurlijk kunnen we de trap ook bekleden met tapijt in alle mogelijke kleuren. Of u nu een klassiek, eigentijds, modern of landelijk interieur heeft, met de juiste trapbekleding wordt uw trap dé blikvanger in de ruimte.

Mario's Vloeren

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is in uw huis? Bezoek onze showroom! Wij helpen u graag met een passend advies.

Contact opnemen